Josephine Kilsgaard Holm, CFO. Jørgen Momme Iversen, kommerciel direktør.

Watch Medier styrker den øverste ledelse med kommerciel direktør og ny CFO

Oprindeligt udgivet 8. september

JP/Politikens Hus succesfulde nichemediehus Watch Medier udvider nu ledelsen i jagten på yderligere vækst.

15. september starter Jørgen Momme Iversen i en ny oprettet stilling, som kommerciel direktør for Watch Medier og JP/Politikens Erhvervsmedier. Jørgen kommer fra en stilling som CCO i online-apoteket Apopro/Apoteka.

Jørgen skal bistå administrerende direktør Anders Heering og den øvrige ledelse i den fortsatte udvikling af den hastigt voksende B2B forretning.

Det samme skal Josephine Kilsgaard Holm, der 1. oktober overtager rollen som CFO. Hun arbejder i dag som statsautoriseret revisor i PwC.

”Watch Medier og JP/Politikens Erhvervsmedier er vokset hastigt de senere år, men vi har ambitioner om meget mere. Derfor er der behov for at styrke vores ledelsesteam, og med Jørgen og Josephine på holdet har vi stærke forudsætninger for at bygge videre på vores succes og investerer endnu mere i journalistikken de kommende år,” siger Anders Heering, direktør for JP/Politikens Erhvervsmedier.

Josephine Kilsgaard Holm kommer fra PwC, hvor hun med en kort afstikker til Dansk Industri og KPMG har været siden 2010. Som CFO kommer Josephine til at have det overordnede ansvar for økonomistyring, rapportering, budgetter, opfølgning, estimater, compliance mv.

Jørgen Momme Iversen kommer fra en stilling som CCO i online-apoteket Apopro / Apoteka og har før det blandt andet været med til at transformere Karnov Group til digital abonnementsforretning, ligesom han har arbejdet 11 år i KPMG i forskellige kommercielle lederroller.

JP/Politikens Erhvervsmedier samler JP/Politikens Hus aktiviteter på B2B området. Enheden rummer ud over Watch Medier selskaberne MarketWire og Dezeen, samt ejerandele i Infomedia (50 pct.), Børsen (49,9 pct.), Dagens Medicin (49,9 pct.), Medicinske Tidsskrifter (30 pct.) og LassoX (30 pct.)