Watch Medier sender nyt norsk erhvervsmedie om life science-industrien i luften

Watch Mediers femte branchemedie i Norge er nu i luften. MedWatch går tæt på den norske life science-industri.

Dækningen af den norske life science-industri bliver fra i dag væsentligt styrket. Watch Medier lancerer tirsdag formiddag MedWatch, der med en dedikeret redaktion går tæt på virksomheder og nøgle-personer inden for medicin og biotek, medico og rehab, laboratorie og diagnostik samt ikke mindst digital sundhed.

"Branchen og hele miljøet omkring life science i Norge er i stærk vækst. Det er en udvikling, som vi på MedWatch selvfølgelig vil følge tæt. Men vi går samtidig tæt på virksomhedernes udfordringer, deres rammevilkår, resultater, opture og nedture - og selvfølgelig de mennesker, der står bag virksomhederne," siger Anne Grete Storvik, redaktør på MedWatch.

Redaktionen tæller ud over Anne Grete Storvik også journalisterne Eirik Omvik og Sebastian Brauer Hagel. MedWatch er Watch Mediers femte branchemedie i Norge. Ligesom de fire øvrige medier er ambitionen at klæde beslutningstagere i og omkring norsk erhvervsliv på til at navigere i deres hverdag med uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik om virksomhederne.

"Life science-industrien i Norge har indtil nu ikke fået den mediedækning, som den fortjener. Det er en branche under udvikling, og vi tror på, at den vil vokse betydeligt i de kommende år. Derfor ser vi frem tilat give beslutningstagerne og de ansatte i branchen overblik og indsigt hver dag," siger Øyvind Henriksen, nyhedsredaktør for Watch Medier i Norge. Det er kun få uger siden, at EnergiWatch blev lanceret.

Med MedWatch tæller Watch Medier i dag mere end 20 journalister og redaktører fra den centrale redaktion i Oslo.

"Vi er i gang med at etablere et stort, kompetent og slagkraftigt redaktionelt miljø for virksomheds-journalistik. Og vi er kun lige gået i gang", siger Øyvind Henriksen.

Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus og udgiver fra Danmarks største erhvervsredaktion i alt 16 branche medier – herunder MedWatch, der udkommer på både dansk og engelsk.