Watch Medier ny ejer af Kommunikationsforum

Danmarks førende digitale medie og mødested for kommunikationsbranchen får en redaktionel opgradering, når Watch Medier overtager ejerskabet af Kommunikationsforum.

Watch Medier overtager 100 pct. af aktierne i Kommunikationsforum, der drives videre med egen redaktion og i eget brand. Med ejerskiftet er målet at styrke Kommunikationsforums position over for de professionelle kommunikatører blandt andet igennem redaktionelle investeringer.

”Jeg er pavestolt over, hvad vi har udrettet med Kommunikationsforum, siden mediet startede som et hobbyprojekt blandt medarbejderne i Advice. Den dengang nye måde at inddrage kommunikatørerne og skabe netværk mellem dem har været en succes. Samtidig er jeg glad for, at vi i Watch Medier har fundet en ny ejer, der sammen med det eksisterende team kan bringe mediet og virksomheden videre,” siger Jesper Højberg, der indtil nu har ejet 70 pct. af aktierne i selskabet.

De resterende aktier overtages fra chefredaktør og direktør Timme Bisgaard Munk, der fortsætter sit arbejde i regi af Watch Medier. Her får han som debat- og analyseredaktør ansvar for at udvikle og udbygge Kommunikationsforums debat- og analyseunivers. Sideløbende investeres der i flere redaktionelle kræfter.

”Med denne aftale sikrer vi den fortsatte udvikling af Kommunikationsforum med en stærk publicistisk ejer i ryggen. Dialogen med Watch Medier har været særdeles positiv, og jeg er ikke i tvivl om, at både læsere, kursister og medlemmer af vores netværk kommer til at opleve et endnu stærkere Kommunikationsforum i fremtiden. Den udvikling ser jeg frem til at være en aktiv del af,” siger Timme Bisgaard Munk.

Kommunikationsforum startede i 1999 i kommunikationsbureauet Advice som et digitalt nichemedie til alle med interesse for kommunikation. Siden har det udviklet sig til en selvstændig virksomhed og omdrejningspunkt for debat, viden, læring, netværk, jobformidling mm. på kommunikationsområdet. Næste kapitel bliver med en uafhængig publicistisk ejer i ryggen.

”Det er en ære at overtage ejerskabet af Kommunikationsforum, der er en institution på kommunikationsområdet – et område, der er et stærkt supplement til vores eksisterende portefølje af branchemedier. Jeg er sikker på, at vi sammen med det dygtige team kan styrke Kommunikationsforums position blandt professionelle kommunikatører,” siger Anders Heering, chefredaktør og adm. direktør for Watch Medier.

Watch Medier er 100 pct. ejet af JP/Politikens Hus og er på få år vokset til landets største erhvervsredaktion. Mediehuset beskæftiger i dag cirka 170 medarbejdere og udgiver 20 nichemedier i Danmark, Norge og Tyskland.

Parterne har aftalt ikke at offentliggøre købsprisen. Nichemediet Bootstrapping er ikke en del af handlen.

Fakta om Kommunikationsforum 
Etablering1999
Omsætning 202112 mio. kr.
Ebitda 20212,6 mio. kr.