Redaktør Stian Olsen

Watch Medier lancerer tredje erhvervsmedie i Norge

AdvokatWatch bliver Watch Mediers tredje erhvervsmedie i Norge og vil fra efteråret dække den norske advokatbranche tæt.

Watch Medier åbner endnu et erhvervsmedie i Norge, når AdvokatWatch lanceres til efteråret. AdvokatWatch vil gå tæt på den norske advokatbranche og følge både virksomheder og nøglepersoner tæt.

"Advokatbranchen er en vigtig del af norsk erhvervsliv, og vi ser et stort potentiale i et uafhængigt og ambitiøst erhvervsmedie, der tager branchen alvorligt. Som med vores andre medier vil vores fokus være virksomheds-orienteret, og vi vil skrive om alt fra strategi, konkurrence og resultater til innovation, rammevilkår og de mange interessante jobskifter", siger Watch Mediers internationale redaktør, Rasmus Emborg.

AdvokatWatch bliver Watch Mediers tredje erhvervsmedie i Norge, der i forvejen tæller FinansWatch, der blev lanceret i foråret 2020, samt EiendomsWatch, som kun har en uge på bagen. AdvokatWatch i Norge bliver desuden søstermedie til AdvokatWatch i Danmark.

Den kommende lancering i Norge understreger Watch Mediers store internationale ambitioner. Siden sidste forår er der etableret selvstændige medier med redaktioner i både Tyskland og Norge. Desuden har ShippingWatch, med hovedredaktionen i København, netop lanceret en norsk offensiv med en permanent korrespondent på fællesredaktionen i Oslo.

"Vi er meget glade for vores tilstedeværelse i Norge, hvor vi er blevet taget godt imod. Derfor har vi også store forventninger til AdvokatWatch", siger Rasmus Emborg.

Redaktør for AdvokatWatch bliver 43-årige Stian Olsen, der kommer fra branchemediet iLaks, før han tidligere på året rykkede til Watch Medier som en del af den norske ekspansion.

"Vi vil dække mennesker og virksomheder i advokatbranchen bredt. Vores ambition er at styrke dækningen af branchen ved at give vores læsere eksklusive nyheder samt et overblik over branchens vigtigste historier", siger Stian Olsen.

AdvokatWatch vil også skrive om den norske revisionsbranche, hvor de største revisionsvirksomheder også har deres egne advokatafdelinger.