Lars Bräuner (t.v.) og Esben Albertsen. Fotograf: Jan Bjarke Mindegaard.

Watch Medier køber salgsbureauet Imedier

Efter ti års parløb overtager mediehuset Watch Medier nu salgsbureauet Imedier. Imedier har specialiseret sig i salg af medieabonnementer til erhvervslivet og løser salgsopgaver for blandt andre Watch Medier og nyhedsmediet Finans.

Stifter og indehaver Esben Albertsen fortsætter som direktør for Imedier, der drives videre som et selvstændigt datterselskab til Watch Medier.

“Med Imedier får vi Danmarks bedste B2B-salgsbureau og fortsætter samtidig det tætte samarbejde, der har været stærkt medvirkende til Watch Mediers succes,” siger Anders Heering, adm. direktør for Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus.

Imedier beskæftiger knap 30 ansatte, herunder partner Lars Bräuner, der også fortsætter i det nye setup.

“Esben og Lars står i spidsen for en gruppe af dedikerede, hårdtarbejdende og dygtige sælgere, der altid leverer salgsarbejde og kundehåndtering fra den øverste hylde og med det langsigtede perspektiv for øje. Dermed udgør Imedier et stærkt afsæt for indfrielsen af Watch Mediers vækstambitioner i både Danmark og internationalt,” siger Anders Heering.

Watch Medier er med Imedier som salgsbureau vokset hastigt de senere år og udgiver i dag 13 danske nichemedier fra en af landets største erhvervsredaktioner, ligesom mediehuset for nylig lancerede medier i både Tyskland og Norge. Hos Imedier glæder Esben Albertsen sig til at fortsætte arbejdet med Watch Medier.

”Aftalen er en naturlig forlængelse af de seneste års udvikling og samtidig en anerkendelse af det arbejde, som alle i Imedier har bidraget med. Jeg er stolt af, hvad vi allerede har opnået, og jeg er ikke i tvivl om, at vi med Watch Medier som ejer kan fortsætte udviklingen af Imedier til gavn for både Watch Medier og vores øvrige kunder,” siger Esben Albertsen.

Imedier vil fortsat arbejde fra Viby i Aarhus, mens Watch Medier har til huse i Ny Østergade i København. Overtagelsen sker med øjeblikkelig virkning.