Watch Medier åbner nyt erhvervsmedie i Norge: EiendomsWatch er i luften

Watch Medier udvidede tirsdag sine aktiviteter i Norge, da den varslede lancering af EiendomsWatch blev søsat.

Det professionelle ejendomsmarked i Norge får frem over skærpet journalistisk dækning. Tirsdag gik Watch Mediers nye erhvervsmedie, EiendomsWatch, i luften.

EiendomsWatch vil give læserne uafhængig nyhedsjournalistik om den norske ejendomsbranche. Beslutningstagere og alle andre med interesse for ejendomsbranchen her dermed fået en ny kilde til nyheder og information om sektoren.

Fra sit kontor i Oslo vil EiendomsWatch følge de professionelle aktører i og omkring branchen tæt.

"Vi vil dække alle transaktionerne, resultaterne, strategierne, konflikterne og de store projekter – og ikke mindst nøglepersonerne i branchen", siger redaktør Øyvind Henriksen.

Øyvind Henriksen, der kommer fra en redaktørstilling på det norske erhvervsmedie E24, står i spidsen på den fire mand store redaktion, der fokuserer fuldt ud på alle branchens aktører.

"Vores mål er at give læserne eksklusive nyheder og et overblik over, hvad der sker i branchen. Hvor de bredere erhvervsmedier kun følger de største virksomheder sporadisk, går vi i dybden og følger hele branchen tæt – både de små og de helt store spillere. Vi har dermed mulighed for at skabe et produkt med meget høj relevans for dem, der arbejder i branchen", siger Øyvind Henriksen.

Han mener, at lanceringen af ​​EiendomsWatch kommer på et godt tidspunkt.

"Eiendomsbranchen i Norge har altid været under forandring, men ændringstempoet har næsten aldrig været højere end det, vi ser i dag. Pandemien har fungeret som en katalysator for store tendenser inden for både handel og kontor."

EiendomsWatch er en del af Watch Medier, der er ejet af JP/Politikens Hus. Ud over EiendomsWatch udgiver Watch Medier i Norge også FinansWatch, der dækker den norske finanssektor. Watch Medier lancerede sidste år også FinanzBusiness i Tyskland, der dækker den store tyske banksektor. I Danmark udgiver Watch Medier i dag 15 erhvervsmedier, der samlet set dækker de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv.