Vejret.dk og Ekstra Bladet lancerer vejr-tv

__
Eb.dk og Vejret.dk opgraderer i fællesskab på tv-fronten og lancerer en vejrudsigt på web-tv

Udsendelsen, som har to nye værter i front, havde premiere på ekstrabladet.dk her til formiddag – og lanceres snarest også på Vejret.dk. Alle hverdage vil Stine Thomsen og Camilla Sys Thygesen på skift guide seerne igennem dagens vejr.

”Vores værter vil i et klart sprog og med et glimt i øjet klæde seerne på til at vide, hvad de kan vente af vejret lige om lidt og de nærmeste dage. Og vi forventer ikke, at seerne kender de 13 forskellige vindtyper. For det er ret få mennesker, der kender og interesserer sig for forskellen på stiv og hård kuling. Hos os får seerne i et forståeligt sprog besked på, hvad de kan regne med på turen hjem fra arbejde,” siger projektchef på ekstrabladet.dk, Anders Refnov.

Vejr-tv bliver både bragt på eb.dk og på Ekstra Bladets egen vejrtjeneste Vejret.dk, som blev lanceret i 2009. Det er StormGeo – én af Europas store vejrtjenester med hovedsæde i Bergen – der leverer meteorologiske data til Vejret.dk og nu også til vejr-tv.

For Vejret.dk er det en vigtig strategisk beslutning at kunne levere vejr-tv.

”Vi har store forventninger til vejr-tv på Vejret.dk og betragter det som et naturligt indsatsområde for os i forbindelse med den løbende indholds- og produktudvikling af Vejret.dk. De to værtinder gør det rigtig godt, og vi håber på rigtig mange loyale seere. Samtidig er vi
glade for at kunne byde velkommen til Halls som vores første vejr-tv-sponsor,” fortæller projektleder Morten Stephensen.

Vejr-tv bliver produceret af Thomas Wilmann og Anders Refnov fra ekstrabladet.dk og bliver sendt alle ugens hverdage på ekstrabladet.dk og Vejret.dk.
__