Ulrik Schack bliver ny bureauchef for POLFOTO

JP/Politikens Hus har ansat Ulrik Schack, 48 år, som bureauchef for POLFOTO. Ulrik Schack har tidligere været kommerciel direktør for Ritzaus Bureau og har i de senere år udført en række konsulentopgaver for JP/Politikens Hus. Han tiltræder stillingen 1. januar 2014, hvor den hidtidige bureauchef, Søren Terkelsen, har søgt nye udfordringer i et internationalt job.

"Ulrik Schack har med sin baggrund og sit store kendskab til mediebranchen de bedste forudsætninger for at udvikle POLFOTO til en lønsom forretning," siger POLFOTOs formand, Jens Nicolaisen, der er direktør i JP Medier.

Ulrik Schack får ansvaret for et af Danmarks største og ældste billedbureauer. POLFOTO betjener mere end halvdelen af det danske avismarked og har en lang række kunder i reklamebranchen, forlagssverdenen, ugeblads- og magasinbranchen.

"Jeg er serdeles glad for at kunne være med til at skabe fremtiden for POLFOTO. Konkurrencen på POLFOTOs marked skærpes i disse år. Den vigtigste opgave bliver derfor at skabe en rentabel og langtidsholdbar position for POLFOTO. Den opgave glæder jeg mig til at gå i gang med at løse sammen med medarbejderne i POLFOTO" siger Ulrik Schack.