To nye lokale weekendaviser i Trekantsområdet

De to nye weekendaviser fra Politikens Lokalaviser A/S bliver et stærkt supplement til de eksisterende to midtugeaviser i Vejle og Fredericia.

Fra den 19. april 2013 vil Lokalavisen Budstikken i Vejle og Fredericia udkomme to gange om ugen. Den normale avis vil fortsat blive husstandsomdelt midt på ugen. De nye weekendaviser, omdeles fredag og lørdag.

Vores midtugeaviser vil fortsat være de dagsordenssættende ugeaviser – og de bliver nu suppleret med en avis, som har 100 procent fokus på weekenden. Vi skal inspirere og motivere læserne til at bruge alle de mange muligheder, som er i både Vejle og Fredericia i løbet af en weekend”, siger adm. direktør Peter Garhøj.

Anderledes indhold
”Weekendaviserne skal beskrive, hvad der sker i den kommende weekend med fokus på livsstil og forbrug. Nye film der har premiere, teateroplevelser, større arrangementer i byen ligesom forbrugsrelaterede artikler, madopskrifter og vin anmeldelser også bliver en naturlig del af de nye weekendaviser”, siger den lokale mediechef Charlotte Pour.

Detailhandlen rykker
”Vi oplever en efterspørgsel hos detailhandlen på en avis, som udkommer tættere på weekenden end vores ugeavis gør i dag. Den efterspørgsel understøtter vi med de to nye aviser”, siger Peter Garhøj.

En efterspørgsel som Charlotte Pour allerede har oplevet fra detailhandlen i både Vejle og Fredericia. ”Nyheden om den nye weekendavis er blevet taget imod med åbne arme. Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra første dag,” siger den lokale mediechef Charlotte Pour.

De to nye weekendaviser udkommer i et samlet oplag på ca. 73.000 eksemplarer i Vejle og Fredericia.