Tipsbladet og Ekstra Bladet udvider samarbejdet

Fra næste uge vil Tipsbladet både udkomme tirsdag og fredag sammen med Ekstra Bladet. Hidtil er fodboldavisen kun blevet udgivet fredag, men parterne fordobler nu udgivelsesfrekvensen.

Erfaringer med fredagsudgivelsen har givet mod på at lægge en ekstra ugentlig udgivelse oven i aftalen med Tipsbladet. "Vi har oplevet, at vi har kunnet løfte salget om fredagen på grund af Tipsbladet. Vi har fundet ud af, at vi har at gøre med en meget loyal gruppe af Tipsbladet-købere, og vi håber, at de vil tage et ekstra eksemplar af Ekstra Bladet med i løbet af ugen," siger sportsredaktør på Ekstra Bladet Allan Olsen.

"Vores trofaste Ekstra Bladet-læsere vil naturligvis stadig få de tabloide sportsvinkler, som de er vant til både om tirsdagen og fredagen, hvor sportssiderne vil være at finde bagest i første sektion."

Den nye tirsdagsudgivelse skal bruges til at sætte fokus på de kampe, der bliver spillet i midten af ugen. Det gælder bl.a. Champions Leauge og Europa League, ligesom flere landskampe også er placeret i midtugen."Fredagen er lidt mere magasinpræget og ikke helt så afhængig af aktualitet. Tirsdagen bliver så lidt mere bundet til aktualiteten,"

Tipsbladets tirsdagsudgave bliver på 12 sider, mens fredagsudgaven er på 40 sider.

Ekstra Bladet tilbyder i forvejen et særskilt Tipsbladet-abonnement, og det bliver også muligt at få et abonnement på Ekstra Bladet tirsdag og fredag, når Tipsbladet udkommer.

Samarbejdet om fredagsudgivelsen så dagens lys i 2012