Søren Riis bliver viceadministrerende direktør i Politikens Lokalaviser

Politikens Lokalaviser A/S har med virkning fra 1. august 2013 udnævnt Søren Riis, 52 år, til viceadministrerende direktør. I sin nye stilling får Søren Riis det overordnede ansvar for salget i de 51 danske og 41 svenske avistitler samt for de 66 lokale sites i Danmark og Sverige.

Bestyrelsesformand i Politikens Lokalaviser, Stig Ørskov, betegner Søren Riis som ét af Danmarks absolut stærkeste kort inden for annoncesalg.

”Kun få på det danske annoncemarked har samme erfaring og kompetencer som Søren Riis. Dertil kommer hans imponerende engagement og stærke lederegenskaber. Med en direktion, der nu består af administrerende direktør Jan Halling, økonomidirektør Tommy Voigt Hansen samt Søren Riis har vi sikret os et solidt afsæt for den fortsatte udvikling af en stærk og lønsom ugeavisforretning”, siger Stig Ørskov.

Jan Halling glæder sig over at have forstærket direktionen:

”Vi har trods svære vilkår i reklamemarkedet formået at opnå rigtigt gode resultater på bundlinjen ikke mindst gennem omkostningsstyring. Men udviklingen viser, at vi har behov for at styrke vores salg på både kort og lang sigt med en erfaren person i ledelsen – ikke mindst i forhold til vores planer for fortsat vækst. Den person har vi fundet med Søren Riis”, siger Jan Halling.

Søren Riis stoppede i april i år som administrerende direktør i MetroXpress efter ni år på posten. Han betegner sin nye stilling som et ”ønskejob”.

”Jeg behøvede ikke meget betænkningstid, da jeg fik tilbudt jobbet hos Politikens Lokalaviser. Med sine mange udgivelser og over 400 medarbejdere har virksomheden udviklet sig til en markant aktør på mediemarkedet i både Danmark og Sverige, og jeg glæder mig utroligt meget til at komme med på det hold, der skal sikre den fremtidige vækst og indtjening”, siger Søren Riis.

Politikens Lokalaviser, der indgår i JP/Politikens Hus, er Skandinaviens største udgiver af lokale ugeaviser med 92 titler og et ugentligt oplag på 2,1 millioner eksemplarer.