Saxo.com overtager Politiken Books

Danmarks førende internetboghandel, Saxo.com overtager nu streamingtjenesten og internetboghandlen Politiken Books. Overdragelsen sker i forlængelse af, at JP/Politikens Hus i april overtog det fulde ejerskab af Saxo.com.

JP/Politikens Hus satser på Saxo.com som koncernens fremtidige e-handelsplatform og online bogunivers. De to tjenester havde et stort overlap af bogoplevelser, og vi fokuserer nu kræfterne på at opbygge og investere i ét fortsættende streamingprodukt: Saxo Premium,” siger Dorthe Bjerregaard-Knudsen, COO i JP/Politikens Hus og bestyrelsesformand i Saxo.com.

Kunderne i Politiken Books vil automatisk få overført deres digitale bogreol til Saxo.com og får dermed endnu flere muligheder, end de allerede har i Politiken Books. Blandt andet får de en lavere pris på streamingabonnementet og mulighed for nu også at købe fysiske bøger med særlig rabat og fri fragt.

Administrerende direktør for Saxo.com, Natasha Brandt, udtaler i forbindelse med overtagelsen:

”Det er en stor glæde for os at kunne byde Politiken Books kunderne velkommen hos Saxo.com. Med kunderne fra Politiken Books bliver vi endnu flere om at dele vores store glæde ved bøger, og vi styrker positionen som Danmarks foretrukne sted for bogoplevelser, uanset om det gælder fysiske bøger, lydbøger, e-bøger eller streaming af bøger.”

Direktør for JP/Politikens Forlag – den tidligere ejer af Politiken Books, Lene Juul, udtaler:

”Nu hvor Saxo er en del af JP/Politikens Hus, er vi glade for at kunne tilbyde kunderne i Politiken Books et større udbud af bøger og endda til en lavere pris. Det giver god mening at samle vores digitale boghandelskoncept i regi af Saxo.com, som investerer massivt i fremtiden for bøger, hvordan de end læses.”