Politikens Lokalaviser lancerer ny ugeavis i Horsens

Torsdag den 30. april udkommer Lokalavisen Horsens for første gang. Den nye ugeavis udkommer hver uge op til weekenden, og bliver leveret til flere end 55.000 husstande i Horsens og omegn.

Med Lokalavisen Horsens cementerer Politikens Lokalaviser sin position i Jylland. Politikens Lokalaviser dækker nu hele området fra Aarhus til Sønderborg.

”Vi udgiver allerede lokale ugeaviser i Trekantområdet, store dele af Syddanmark samt i Østjylland, og derfor får vi nu et stærkt sammenhængende område til gavn for de annoncører, der ønsker en bred dækning i Jylland”, siger kommerciel direktør for Politikens Lokalaviser, Peter Garhøj.

I dag udgiver Politikens Lokalaviser 47 lokale ugeaviser i Danmark med et samlet oplag på godt 2,0 mio. eksemplarer og med lige så mange ugentlige læsere.

Ansvarshavende chefredaktør, Claus Krogh glæder sig til at tilbyde de mange nye læsere i Horsens en ugeavis, der er kendetegnet ved sit journalistiske indhold.

”Horsens er en spændende by med masser af potentiale for en ugeavis, der faktisk lægger vægt på lokal forankret journalistisk indhold. Nu om dage forventer læserne, at deres ugeavis er stærk på indhold og relevans. Det behov vil vi gerne imødekomme. Også i Horsens”, siger Claus Krogh.

Allerede 14. april lanceres det nye site: horsens.lokalavisen.dk, og Lokalavisen Horsens kan også findes på Facebook, Twitter og Instagram.

I spidsen for den nye avis står lokalredaktør Jeppe Rafn, der kommer fra en tilsvarende stilling i Vejle/Fredericia.