Politikens Lokalaviser lancerer erhvervsavis i Østjylland

Ny erhvervsavis i Østjylland

”Østjylland mangler en målrettet og vedkommende erhvervsavis for det regionale erhvervsliv. Vi ved, at læserne er der - og vi ved, at kunderne er der. Det kan vi konstatere, i vores daglige arbejde med vores 11 østjyske lokalaviser. Derfor lancerer vi nu ErhvervsAvisen Østjylland,” siger adm. dir. i Lokalaviserne Østjylland A/S Peter Garhøj.

Han peger på, at de etablerede erhvervsmedier, der typisk er landsdækkende, ofte har fokus på større virksomheder. Den nye erhvervsavis, der udkommer første gang tirsdag den 18. september, vil med udgangspunkt i de mange små og mellemstore virksomheder fungere som talerør for det regionale erhvervsliv både kommercielt og redaktionelt.

”Vi dækker området fra Randers i nord, til Grenaa i øst, Silkeborg i vest og Horsens i syd. Samlet set er det et stort område med en stor repræsentation af spændende virksomheder. Vi målretter ErhvervsAvisen Østjylland præcis til dette område og denne målgruppe”, siger Peter Garhøj.

Vedkommende journalistik
Journalistisk er det målsætningen at lave en avis, der afspejler virksomhedernes hverdag og som inspirerer til, hvordan man kan løse forskellige forretningsmæssige udfordringer. Det kan være emner som HR, skat, pension og salg. Gerne med masser af gode cases. Avisen skal tage temperaturen på erhvervslivet i Østjylland.

”Vi vil med vedkommende journalistik fortælle historien om iværksætteren, der tror fuldt og fast på sin idé. Den vil fortælle historien om den erhvervsmand- eller kvinde, som imod alle odds får virksomheden til at blomstre og vil skildre, hvordan han eller hun griber det an. Og den vil skrive om, hvordan medarbejderne trives i virksomhederne”, forklarer Peter Garhøj.

ErhvervsAvisen Østjylland bliver den tredje avis i rækken af regionale erhvervsaviser fra Politikens Lokalaviser. I dag udgives der en erhvervsavis på Sjælland og en i Syd- og Sønderjylland. Oplaget bliver på ca. 17.000 eksemplarer, og avisen distribueres med Post Danmark til alle virksomheder i Østjylland med to eller flere ansatte. Avisen udkommer hver 14. dag.

Fakta om Lokalaviserne Østjylland A/S:
• Virksomheden er en del af Politikens Lokalaviser A/S, der er et datterselskab af JP/Politikens Hus koncernen.

• Lokalaviserne Østjylland A/S har hovedkontor i Aarhus, samt kontorer i Skanderborg, Hammel og Kolind.

• Lokalaviserne Østjylland A/S udgiver i forvejen 11 aviser ugentligt i Østjylland.