Politiken får to nye chefredaktører

__
Politiken får to nye chefredaktører

JP/Politikens Hus A/S har i dag udnævnt Anne Mette Svane og Lars Grarup til nye medlemmer af chefredaktionen for Dagbladet Politiken.

Anne Mette Svane, 34, har hidtil været Politikens nyhedschef og Lars Grarup, 51, kommer fra en stilling som udviklingsdirektør på Nordisk Film. Før det var han mediedirektør i Danmarks Radio.

Anne Mette Svane får ansvaret for den daglige journalistiske styring af Politiken, mens Lars Grarup får til opgave at administrere og udvikle Politikens redaktion. Samtidig får han det overordnede ansvar for det digitale område og forretningsudvikling på alle medieplatforme.

Administrerende direktør Lars Munch glæder sig over udvidelsen af chefredaktionen på et tidspunkt, hvor Politiken er i topform:

”Politiken er i usædvanlig god gænge med et kernesundt oplag og en historisk god økonomi. Det giver Politiken et stærkt udgangspunkt i et mediemarked under massiv forandring”, siger Lars Munch.

Ansvarshavende chefredaktør Tøger Seidenfaden glæder sig til at byde de to nye chefredaktører velkommen:

”Anne Mette Svane og Lars Grarup giver Politiken den perfekte kombination af stærke journalistiske og udviklingsmæssige kompetencer. Det styrker os, både når det gælder den skarpe daglige nyhedsformidling og videreudvikling af Politikens styrker på såvel print som net- og mobilområdet”, siger Tøger Seidenfaden.

Politikens chefredaktion består herefter af Tøger Seidenfaden (ansvarshavende), Anne Mette Svane og Lars Grarup.

De to nye chefredaktører tiltræder primo september.