Politiken Books

POLITIKEN BOOKS LANCERER NY STREAMINGTJENESTE FOR LYDBØGER OG E-BØGER

Politiken Books lancerer nu en streamingtjeneste, hvor kunderne får ubegrænset adgang til læsning og lytning til tjenestens bøger. Streamingtjenesten kommer til at supplere den nuværende styksalgsbutik, hvilket gør Politiken Books til den eneste digitale bogtjeneste i Danmark, der både har butik og streaming.

E-shopchef hos Politiken Books Jesper Friis glæder sig til at gå ind i kampen om forbrugernes tid:

”Folk har vænnet sig til at streame musik og film og med en brugervenlig, nydesignet platform og bred opbakning fra forlagene, er vi overbeviste om, at Politiken Books med den nye streamingtjeneste leverer et bredt, alsidigt kvalitetsprodukt, der er ’tiden værd’ for forbrugerne”.

Der er en stor vækst i salget af lydbøger på det danske bogmarked, og det er også et område, som Jesper Friis forventer sig meget af i streamingregi.

”Vi ser, at danskerne de seneste år for alvor har taget lydbogen til sig, og at det primært er abonnementstjenesterne, der driver denne vækst. Det er derfor en naturlig udvikling for os at udvide den nuværende styksalgsbutik med et streamingabonnement.”

Den nye streamingtjeneste lanceres i samarbejde med Politiken og Jyllands-Posten. Begge medier vil tilbyde deres abonnenter adgang til tjenesten på særligt gode vilkår, fortæller COO i JP/Politikens Hus, Dorthe Bjerregaard-Knudsen.

”Med den nye streamingtjeneste fra Politiken Books får vi muligheden for at tilbyde vores abonnenter et super attraktivt indhold. Vi ved, at mange af vores læsere har en stor appetit på bøger, og med Politiken Books har vi mulighed for at tilbyde dem markedets nok bedste streamingløsning", siger Dorthe Bjerregaard-Knudsen.

Ud over samarbejdet med husets aviser har Politiken Books lukket flere aftaler med eksterne leverandører.

Fakta om Politiken Books:

Politiken Books (tidl. Riidr) er en dansk e-boghandel, der sælger e-bøger og lydbøger. Siden opstarten i 2010 har målet været at gøre det let at købe og læse e-bøger og lytte til lydbøger uanset hvor i verden, man befinder sig. Politiken Books har siden december 2014 været en del af JP/Politikens Hus