Pierre Collignon stopper som journalistisk chefredaktør på Jyllands-Posten

Efter fire år i chefredaktionen for Morgenavisen Jyllands-Posten har Pierre Collignon valgt at stoppe. Det sker i forbindelse med udnævnelsen af Jacob Nybroe som ansvarshavende chefredaktør for Jyllands-Posten.

Med valget af ansvarshavende chefredaktør ønsker Jyllands-Postens ejere at sætte en ny retning, og derfor giver det mening at lade Jacob Nybroe starte uden mig ombord,” siger Pierre Collignon.

Administrende direktør Stig Kirk Ørskov takker Pierre Collignon for en stor og dedikeret indsats for Jyllands- Posten.

Siden Pierre trådte ind ad døren på Jyllands-Posten for næsten 20 år siden, har han repræsenteret en stor journalistik faglighed og er aldrig gået på kompromis i kampen for at højne den journalistiske kvalitet. Vi ønsker Pierre held og lykke på hans videre færd,” siger Stig Kirk Ørskov.

Pierre Collignon tiltrådte på Jyllands-Posten i 1997 i umiddelbar forlængelse af sin journalistuddannelse. Han har i sin tid på Jyllands-Posten været korrespondent i Berlin, Moskva og Bruxelles, ligesom han har været Indblik-redaktør, Indlandsredaktør og nyhedschef. Under hans ledelse har Jyllands-Posten markeret sig med prisvindende undersøgende journalistik og er i fuld gang med en digital transformation.

Jeg er taknemlig for at have arbejdet med nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede pressefolk på Jyllands-Posten, men nu er det tid til at sige farvel. Jeg ønsker Jyllands-Postens medarbejdere og deres nye chefredaktør held og lykke på den videre vej,” siger Pierre Collignon.