Peter Normann bliver særlig rådgiver i JP/Politikens Hus

Den tidligere CFO for TV2 Danmark, Peter Normann, tiltræder nu en stilling som særlig rådgiver for JP/Politikens Hus med henblik på at understøtte koncernens ambitiøse vækststrategi. Med direkte reference til adm. direktør Stig Kirk Ørskov får Peter Normann ansvar for at lokalisere og analysere mulige opkøbskandidater som led i koncernens plan om at investere i oplysningsvirksomheder med klart vækstpotentiale.

Stig Kirk Ørskov kalder ansættelsen af Peter Normann for en tydelig understregning af ambitionsniveauet i koncernens vækststrategi.

Meningen med JP/Politikens Hus er at skabe oplysning til borgerne. Først og fremmest ved at udvikle vores eksisterende udgivelser og forretninger, men i høj grad også med ambitionen om at føje flere forretninger til og udvide vores oplysningsvirksomhed både i Danmark og i udlandet. Med Peter Normanns brede erfaringsgrundlag fra blandt andet TV2 Danmark, Canal+, SEB og McKinsey & Co. får vi den stærkest tænkelige bistand til at opfylde ambitionerne i vores opkøbsstrategi. Peter Normanns analytiske skarphed og eksekveringsevne er i en klasse for sig”, siger Stig Kirk Ørskov.

For Peter Normann er rollen som særlig rådgiver ”en ønskeposition”.

JP/Politikens Hus er en drømmevirksomhed for mig, og rollen som særlig rådgiver i relation til koncernens ambitioner om et vækstmæssigt gearskifte passer ret perfekt til mine kompetencer og erfaringer. Jeg glæder mig meget til at yde mit bidrag til at sikre, at Danmarks førende publicistiske virksomhed bliver endnu stærkere,” siger Peter Normann.

Peter Normann tiltræder 1. september. Ved siden af rollen som særlig rådgiver vil han fortsat varetage en række bestyrelsesopgaver mv.

Yderligere oplysninger:
Stig Kirk Ørskov, tlf. +45 3347 2701
Peter Normann, tlf. +45 4053 8590