Pernille Holbøll stopper som chefredaktør på Ekstra Bladet

Pernille Holbøll har valgt at opsige sin stilling som chefredaktør på Ekstra Bladet. Pernille Holbøll, som aktuelt er på barsel, skal fremover være Senior Director i virksomheden Better Collective, hvor hun får ansvaret for Group Branding & Media i en nyoprettet stilling.

Det har været en fantastisk tid for mig på Ekstra Bladet, de seneste år som en del af den øverste ledelse. Jeg er stolt af de journalistiske resultater, jeg som chefredaktør - og i en periode som konstitueret ansvarshavende - sammen med Kristoffer Eriksen og hele Ekstra Bladet opnåede. Nu er der en ny ansvarshavende chefredaktør og en ny strategi, og den skal de have lov til at arbejde med i fred. Jeg glæder mig til at prøve noget andet, men kommer til at savne de utroligt dygtige og fantastiske medarbejdere på Ekstra Bladet”, siger Pernille Holbøll.

Administrerende direktør i JP/Politikens Hus, Stig Kirk Ørskov takker Pernille Holbøll for en betydningsfuld indsats for Ekstra Bladet.

Siden Pernille Holbøll i 2017 kom til Ekstra Bladet som digital chef, har hun været en afgørende drivkraft i Ekstra Bladets digitale udvikling. Pernille har med sin skarpe journalistiske tæft, store professionalisme og stærke integritet sat et tydeligt aftryk på Ekstra Bladet. Vi skylder Pernille stor tak og ønsker hende held og lykke på den videre færd”, siger Stig Kirk Ørskov.

Pernille Holbøll begynder hos Better Collective i foråret 2022 efter afslutningen på sin barsel.