Nyt site om finanssektoren klar til at gå i luften

__
FinansWatch, et nyt netmedie ejet af JP/Politikens Hus, er klar til lancering med nyheder om personer og virksomheder i den finansielle sektor.

Artiklerne på finanswatch.dk er skrevet til branchen – ikke til forbrugerne eller de private investorer, der oftere og oftere er udgangspunktet for vinklerne i de gamle erhvervsmedier.

”Vores journalister stiller de kritiske spørgsmål og udfordrer branchen. Men vi tør også fortælle den positive historie, som sjældent finder vej til spalterne i de eksisterende medier. FinansWatch har tid til at stoppe op, når mediemøllen kværner videre, og vi har plads til at lade branchen komme til orde,” siger Anders Heering, chefredaktør på FinansWatch, om det nye site, som åbner onsdag den 1. december.
Anders Heering har tidligere været ansat på Berlingske Business, Berlingske Nyhedsmagasin og Dagbladet Børsen.

Udgangspunktet for FinansWatch er Danmark, men udsynet er globalt. Sitet vil indeholde et varieret udbud af nyheder om finanssektoren, personstof, interviews, karrierestof og meget mere.

Anders Heering, chefredaktør på FinansWatch:
”Vi skriver om branchen til branchen. Jeg er overbevist om, at vi
bidrage med en uafhængig, troværdig og nuanceret dækning af en
fantastisk spændende branche med enorm betydning for det
samfund, vi lever i.” Foto: Helle Arensbak

Ud over redaktionens egne artikler vil man også finde udvalgte artikler fra samarbejdspartnere, der bl.a. tæller Financial Times, Jyllands-Posten, Politiken, Bankinfo og RB-Børsen. Endelig vil en række profiler bidrage med klummer og indlæg om aktuelle emner. Blandt de første med indlæg er eksempelvis Stine Bosse, Tryg, og Henrik Heideby, PFA Pension.

Indtægterne skal komme ved at sælge virksomhedsabonnementer til landets finansielle sektor, dvs. banker, realkreditinstitutter, pensions- og forsikringsselskaber og andre med interesse i branchen.

Et virksomhedsabonnement giver alle medarbejdere adgang til alt indhold via virksomhedens IP-adresse. Samtidig kan medarbejderne gratis oprette en personlig brugerkonto, så de også kan læse dagens vigtigste finansnyheder, når de er væk fra kontoret.

Den personlige brugerkonto gør det desuden muligt inden længe at tilgå FinansWatch via smartphone eller e-tablet, ligesom to daglige nyhedsbreve sikrer, at de seneste nyheder fra finanssektoren leveres direkte til indbakken.

For at give virksomheder og enkeltpersoner mulighed for at lære FinansWatch bedre at kende, vil alle blive tilbudt et tre måneders gratis prøveabonnement.
__
For yderligere oplysninger:
Chefredaktør Anders Heering, FinansWatch, finanswatch@finanswatch.dk eller mobil 2019 4044