Nyt business-medie om IT- og telebranchen

ITWatch er det nye online erhvervsmedie om den danske IT- og telebranche. Mediet henvender sig til alle med interesse for en af de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv.

Watch Medier lancerer i foråret et nyt og ambitiøst erhvervsmedie om IT- og telebranchen, når ITWatch sendes i luften.

Mediet vil gå helt tæt på de danske IT- og televirksomheder og sætte fokus på forretningen bag produkterne – herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskift og meget andet.

”IT- og telebranchen er en af de største og vigtigste brancher i dansk erhvervsliv, og vi mener, at der er behov for et rendyrket businessmedie, der følger virksomheder og nøglepersoner i branchen tæt. Det medie laver vi nu – og vi kan ikke vente med at komme i gang,” siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier.

Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus, og ITWatch bliver det ottende nichemedie i mediehuset, der desuden står bag EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Alle medier er abonnementsfinansierede onlinemedier, og det bliver ITWatch også. Ambitionen er som altid at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

ITWatch kommer til at dække IT-branchen bredt – både de store toneangivende selskaber, underskoven af mindre virksomheder og fremtidens iværksætter-successer. Mediet vil dække virksomheder, der leverer software til forbrugere, herunder gaming og populære apps samt forretningssoftware inden for bl.a. CRM og ERP, ligesom der vil være fokus på konsulentmarkedet, teleselskaber, forhandlere og producenter af hardware – og meget andet.

En dedikeret og fast redaktion vil stå for det daglige nyhedsflow med redaktør Jakob Skouboe, 47, i spidsen. Han kommer fra en stilling som redaktør på FinansWatch og har tidligere dækket IT- og teleområdet som reporter på både Berlingske Business og Børsen.

”Jakob er en af landets bedste erhvervsjournalister med mange års erfaring med netop IT- og telebranchen, ligesom han allerede har vist sig som en stærk redaktør i Watch Medier. Derfor kunne jeg ikke forestille mig en bedre redaktør for ITWatch,” siger Anders Heering.

Watch Medier drives i regi af Jylland-Posten, og her glæder digital direktør og formand for Watch Medier, Jens Nicolaisen, sig over lanceringen af et nyt stærkt nichemedie i den hastigt voksende medievirksomhed.

”ITWatch er et naturligt næste skridt for Watch Medier. Vi er inde i en rivende udvikling og har opbygget førerpositioner i alle de brancher, hvor vi indtil videre er repræsenteret. Satsningen på ITWatch vil styrke vores unikke position på det danske marked for nichemedier yderligere,” siger han.

Man kan allerede nu tilmelde sig ITWatch’ gratis og uforpligtende nyhedsbrev på itwatch.dk