Ny marketing- og kommunikationschef på Jyllands-Posten

Jeppe Schyth Olsen er netop tiltrådt som ny marketing- og kommunikationschef på Jyllands-Posten, hvor han får en vigtig rolle med at fastholde og videreudvikle den traditionsrige virksomheds markedsposition som et af Danmarks stærkeste mediebrands.

Forgængeren Karsten Jeppesen valgte i august at søge nye udfordringer, og siden har Jyllands-Posten været i gang med at finde en stærk profil til jobbet. I den forbindelse har bladdirektør Claus Hovge Andersen valgt at redefinere stillingen.

”Vi har ønsket at styrke Jyllands-Postens kernefortælling om at være en stærk og moderne medievirksomhed, der med fokus på en sund forretningsmodel hele tiden udvikler kvalitetsjournalistik. Det kræver øget kommunikationsfokus, og det har resulteret i en ny stillingsbeskrivelse som marketing- og kommunikationschef. På Jyllands-posten ønsker vi derfor fremadrettet at arbejde integreret med kommunikation og marketing – både på strategisk og taktisk niveau,” fortæller Claus Hovge Andersen.

Efter en grundig rekrutteringsproces, foretaget af et eksternt konsulentfirma, er valget faldet på Jeppe Schyth Olsen.

Han kommer fra en stilling som kommunikations- og marketingchef i Middelfart Sparekasse, hvor han har arbejdet med positionering og branding, kundetilfredshed, konceptudvikling, salg, sociale medier, digitale kanaler, loyalitets- og eventkoncept samt såvel intern som ekstern kommunikation. Han har bl.a. været med til at sikre sparekassen en høj kundetilgang og et stærkt brand. Middelfart Sparekasse er i både 2008 og 2011 kåret som den bank i Danmark med den højst oplevede kundetilfredshed.

Uddannelsesmæssigt er Jeppe Schyth Olsen kandidat i informationsteknologi, kommunikation og organisation fra SDU, Master i concept making fra 180º Academy og har derudover en Mastergrad i Journalistik fra SDU. Privat er Jeppe gift med Anne, der er sygeplejerske. Sammen har de to børn.

Den nye marketing- og kommunikationschef havde første arbejdsdag 1. november på Jyllands-Postens hovedkontor i Viby.