Ny bladdirektør på Jyllands-Posten

Esben Kolind Laustrup, 36 år, bliver Jyllands-Postens nye bladdirektør og får dermed det kommercielle ansvar for at udvikle og styrke lønsomheden i Jyllands-Postens trykte og digitale udgivelser.

Esben Kolind Laustrup kommer fra en stilling som adm. direktør for TDC Hosting, hvor han har været siden august 2014. Før da har Esben indtaget en række ledende stillinger i TDC-koncernen, blandt andet som strategidirektør i TDC Group, og før det med ansvaret for datterselskabet CompanyMobile.

Esben har en sjælden kombination af kompetencer, der spænder fra solid talforståelse og næse for effektiviseringsmuligheder til udprægede salgsegenskaber og stor ledelseserfaring. Han har ydermere teknisk indsigt og erfaring med forretningsudvikling i en abonnementsbaseret forretning. Esben har et vindende og energisk væsen, og jeg glæder mig meget til samarbejdet og til at præsentere ham for medarbejderne”, siger Jørn Mikkelsen, ansvarshavende chefredaktør på Jyllands-Posten.

Jeg glæder mig til at bruge mine erfaringer i en ny branche, som har mange paralleller til den branche, jeg kommer fra, og som samtidig rummer nye spændende dimensioner. Der er noget helt særligt over mediebranchen, og jeg ser meget frem til at blive en del af Jyllands-Posten, som spiller en vigtig samfundsmæssig rolle”, siger Esben Kolind Laustrup.

Rollen som bladdirektør på Jyllands-Posten indbefatter også en række bestyrelsesposter i virksomhedens datterselskaber, herunder mediacenter danmark, WatchMedier og SPOT.

Esben Kolind Laustrup er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Han bor i Hinnerup, er gift med Lisbeth som er gymnasielærer, og sammen har de tre drenge.

Esben tiltræder stillingen snarest.

Yderligere oplysninger

Dorthe Bjerregaard-Knudsen, COO, JP/Politikens Hus,
telefon 33 47 25 01 eller 27 28 37 68.