Anette Mellbye

Norske Anette Mellbye bliver nyt bestyrelsesmedlem i JP/Politikens Hus

For første gang får JP/Politikens Hus et norsk bestyrelsesmedlem. Det sker 1. april, hvor Anette Mellbye, 50 indtræder i koncernens bestyrelse. Anette Mellbye, som er direktør for vækst og kommercialisering i Innovasjon Norge, har i mange år arbejdet med strategi og transformation, blandt andet i Boston Consulting Group og den norske mediekoncern Schibsted. Igennem hendes 17-årige karriere i Schibsted opbyggede Anette Mellbye blandt andet Aftenposten Mobil, som hun også stod i spidsen for som CEO. Samtidig spillede hun en central rolle i den internationale udvikling af Schibsteds organisation.

”Det er stor ære at blive en del af bestyrelsen for JP/Politikens Hus på et tidspunkt, hvor koncernen er kommet langt i sin digitale transformation og for alvor, har sat gang i en ambitiøs vækst- og internationaliseringsstrategi. Jeg ser virkelige frem til at bidrage til udfoldelsen af koncernens store potentiale,” siger Anette Mellbye.

Anette Mellbye har en Master of Science fra London School of Economics.

Med udnævnelsen af Anette Mellbye består bestyrelsen i JP/Politikens Hus A/S fra 1. april af Peter Bartram (formand), Raoul Grünthal (næstformand), René Rechtman, Jeanette Fangel Løgstrup, Michael Løve, Anette Mellbye, Tina Bryld, Bjarne Schilling og Magnus Barsøe. De sidste tre er medarbejdervalgte.

For yderligere oplysninger kontakt administrerende direktør, Stig Kirk Ørskov, telefon 33 47 27 01

__