Morten Villberg fratræder som administrerende direktør for DAO

Efter at have effektueret fusionen af Dansk Avis Omdeling (DAO) og Bladkompagniet fratræder Morten Villberg nu stillingen som administrerende direktør for det fusionerende selskab, hvor DAO i dag er moderselskabet.

De seneste tre år har jeg haft den store fornøjelse at stå i spidsen for DAO og siden januar i år for det fusionerede selskab. Efter at have gennemført sammenlægningen af de to selskaber, synes jeg tidspunktet er inde til at give stafetten videre, idet jeg ønsker at kaste mig over nye udfordringer”, udtaler Morten Villberg.

Bestyrelsesformanden for DAO, Dorthe Bjerregaard-Knudsen, som er COO i JP/Politikens Hus, takker Morten Villberg for hans tid i selskabet.

I den periode Morten har stået i spidsen for DAO, har selskabet udviklet sig fra at være en udfordrer på pakkemarkedet, til i dag at være en af de markante aktører. DAO har haft enorm salgsfremgang, og det er lykkedes at positionere DAO solidt på det danske distributionsmarked”, siger Dorthe Bjerregaard-Knudsen.

Med fusionen blev fundamentet skabt for en stærk, danskejet distributør, der kan tage konkurrencen op med de store, internationale aktører på markedet.

I virksomhedens næste fase skal DAO nu for alvor realisere det store fusionspotentiale - ikke mindst på det voksende marked for levering helt hjem til døren, hvor DAO som den eneste virksomhed i Danmark leverer såvel breve, magasiner, pakker som aviser 365 dage om året. Vi vil den kommende tid have øget fokus på at styrke kvalitetsoplevelsen, og vi skal samtidig evne at tilpasse os de udfordringer, som den økonomiske udvikling byder os”, siger Dorthe Bjerregaard-Knudsen.

Hans Peter Nissen, logistikdirektør i JP/Politikens Hus, er konstitueret som administrerende direktør i DAO.