Monitormedier åbner nyt medie om idræt

Monitormedier, der ejes af Politiken, lancerer nu sit sjette nichemedie. Det sker 2. februar, hvor Monitormedier sender Idrætsmonitor på banen.

Idræt har stor betydning for mange danskeres liv, og samtidig udfylder idrætten en vigtig samfundsrolle i forhold til sundhed, trivsel og fællesskaber. Derfor glæder vi os til at skabe et samlende og uafhængigt medie om idrættens vilkår,” siger Anders Jerking, chefredaktør for Monitormedier.

Idrættens rolle i samfundet bliver omdrejningspunktet for det nye digitale medie, der vil henvende sig til alle, der er optaget af idrættens udvikling og vilkår, f.eks. som frivillige i foreninger, ansatte i kommuner, forbund og virksomheder eller som forskere og undervisere.

Idrætsmonitor bliver et abonnementsmedie, der udkommer digitalt alle hverdage. Redaktør bliver Michael Ørtz Christiansen, der bl.a. tidligere har været i Danske Spil, DR og på Berlingske Nyhedsbureau.

Der mangler et uafhængigt, kritisk og konstruktivt medie om idræt. Der er masser at tage fat på, og idrætsområdet fortjener en bedre dækning. Det skal Idrætsmonitor levere,” siger Michael Ørtz Christiansen.

Den øvrige redaktion på Idrætsmonitor bliver Jeanette Linder, der tidligere har været på I FORM og metroXpress, og Lasse Sylvest Mikkelsen, der kommer fra TV 2 Lorry og har været journalist på blandt andet Ekstra Bladet og Tipsbladet.

Monitormedier udgiver i forvejen Kulturmonitor, Skolemonitor, Byrummonitor, Sundhedsmonitor og Klimamonitor.