McPhone og ncom fusionerer

Med virkning fra 1. januar 2010 er de to telemarketingvirksomheder McPhone A/S og ncom aps fusioneret til ét selskab under navnet McPhone Telemarketing. Med i alt cirka 100 ansatte vil virksomheden samle aktiviteterne i McPhones hidtidige hovedsæde i Silkeborg.

McPhone A/S har hidtil været et 100 pct. ejet datterselskab i JP/Politiken koncernen, mens ncom aps er delejet af Michael Raahauge og Bank & Berg ApS med direktør Carsten Bank-Mikkelsen i spidsen. I forbindelse med fusionen udtræder JP/Politikens Hus af ejerkredsen.

- Vi skaber med fusionen en slagkraftig virksomhed, der til fulde kan udnytte de salgs- og omkostningsmæssige synergier, der naturligt følger af at fusionere to virksomheder, som har mange lighedspunkter, siger bestyrelsesformanden i ncom, direktør Carsten Bank-Mikkelsen.

- Vi er rigtigt glade for, at McPhone med fusionen og den nye ejer bliver en meget stærk spiller på telemarketing-området. McPhone har stået solidt på BtB-markedet, ncom supplerer med nye segmenter i samme marked. I den nye virksomhed kan man professionelt betjene alle kundegrupper optimalt, siger koncerndirektør Jens Bruun, JP/Politikens Hus.

- Jeg glæder mig til at kunne tilbyde vore mange kunder – både gamle og nye - endnu bedre og endnu mere professionel telemarketing, udtaler Henrik Ekmann, der fortsætter som direktør for det nye, fusionerede selskab. Den hidtidige direktør af ncom Michael Raahauge indtager stillingen som markedsdirektør i McPhone med særligt ansvar for vækst og forretningsudvikling.

- Vi bliver en stor og vigtig spiller i en industri, der får mere og mere betydning, når virksomheder omkostnings- og effektivitetsmæssigt ønsker at komme i kontakt med nye og gamle kunder. De to virksomheder komplementerer hinanden perfekt med hver sine spidskompetencer, siger Michael Raahauge.