MAGNUM hos POLFOTO

Verdens bedste fotografer hos Danmarks førende billedbureau – POLFOTO er blevet agent for MAGNUM PHOTOS.

Siden mesterfotograferne Henri Cartier-Bresson og Robert Capa grundlagde MAGNUM PHOTOS i 1947, har verdens bedste fotografer stået i kø for at blive en del af den eksklusive klub. Først i 2009 lykkedes det danske Jacob Aue Sobol at blive fuldgyldigt medlem, mens Politiken-fotografen Joachim Ladefoged og Jyllands-Postens Jan Dagø tidligere har været optaget som prøvemedlemmer.

Det er derfor nogle ganske særlige muligheder, der åbner sig for billedbrugere i Danmark, når POLFOTO bliver agent for legendariske MAGNUM PHOTOS. Bureauchef Søren Terkelsen udtaler om det nye samarbejde:

”Det er vigtigt for os hos POLFOTO at samarbejde med de bedste leverandører i verden, og MAGNUM PHOTOS betragtes som markedsførende inden for redaktionelt fotografi. Samarbejdet kan samtidig ses som en anerkendelse af, at POLFOTO’s strategi med at gå efter kvalitet fremfor kvantitet har båret frugt.”

Nye forretningsområder

Med MAGNUM partnerskabet får POLFOTO også mulighed for at formidle billeder på nye måder. MAGNUM råder over 100 udstillinger, der hvert år vises på verdens førende kunstmuseer. Udstillinger som POLFOTO kan skaffe danske museer og kulturinstitutioner adgang til. Det vil desuden være muligt at hyre en MAGNUM fotograf til særlige reportageopgaver, ligesom events og master classes med MAGNUM fotografer kan formidles gennem POLFOTO.

MAGNUM billeder kan frit søges frem på www.magnumphotos.com og bestilles gennem POLFOTO.