Lokale net-nyheder fra Ishøj, Greve og Solrød

Lokalavisen.dk udvider med tre nye lokale sites i Ishøj, Greve og Solrød

Tre nye lokalaviser så i denne uge dagens lys i Ishøj, Greve og Solrød. Det er lokalavisen.dk, som i forvejen dækker 19 andre danske kommuner med onlinenyheder, som nu også har lanceret lokale netaviser i de tre kommuner syd for København.

Dermed kan ishøj-, greve- og solrødborgerne døgnet rundt finde de vigtigste lokale nyheder på nettet, og de kan abonnere på et gratis elektronisk nyhedsbrev, som samler de seneste nyheder.

Lokalavisen.dk er ejet af Politikens Lokalaviser, som i samme område udgiver Lørdagsavisen, Bolig-Motor-Fritid/Job og Albertslund Posten. Redaktionerne på Lørdagsavisen og Albertslund Posten leverer nyheder til de nye sites, som desuden har tilknyttet journalist Jakob Fälling, der er opvokset og bosiddende i området, som reporter.

”Vi vil give borgerne et kort og effektivt overblik over de vigtigste begivenheder i deres lokalområde. De tre nye netaviser skal være relevante for alle som bor eller arbejder i området. De vil hos os kunne finde nyheder om vigtige politiske beslutninger, små og store sager fra politiet og store kulturelle begivenheder,” siger chefredaktør Steen Trolle, Politikens Lokalaviser.

”Levende billeder er en væsentlig del af vores journalistik, så læserne kan godt begynde at glæde sig til at se web-tv. De seneste to år har vores redaktioner produceret mere end 2.500 tv-indslag,” fortsætter han.

Foruden nyheder indeholder lokalavisen.dk en omfattende begivenhedskalender. Desuden kan man få et godt overblik over de vigtigste nyheder fra regionen og nemt komme videre til lokalavisen.dk’s øvrige sites.

De tre nye sites kan ses her:

http://ishoej.lokalavisen.dk/apps/pbcs.dll/forside
http://greve.lokalavisen.dk/apps/pbcs.dll/forside
http://solroed.lokalavisen.dk/apps/pbcs.dll/forside