Lokalavisen Vejle Vest bliver en del af Budstikken

__
Lokalavisen Budstikken, der i forvejen udgiver 12 titler i det syd- og sønderjyske, har med øjeblikkelig virkning overtaget udgivelsen af Lokalavisen Vejle Vest. Avisen udkommer i 19.000 eksemplarer i tre forskellige udgaver i Jelling, Egtved og Give.

Sælger er Jørgen Christiansen, der i februar 2010 købte Lokalavisen Jelling (udgivet siden 1944). Han har på kort tid fordoblet avisens oplag og dækningsområde og samtidig ændret navnet til Lokalavisen Vejle Vest. Men ambitionerne rækker videre.

”Hvis jeg og mine medarbejdere vil nå de mål, vi drømmer om, skal vi have den rette partner. Det har vi fundet i Budstikkens nye ejer, JP/ Politikens Hus, der i alle sammenhænge har vist, at man prioriterer stærke, lokale ugeaviser på både print og net,” siger Jørgen Christiansen, som frem til 2008 var chef for Ugeavisen Vejle, der udgives af Vejle Amts Folkeblad.

Jørgen Christiansen bliver nu chef for Budstikkens udgaver i byen. Udover Lokalavisen Vejle Vest og dens lokale udgaver er det Lokalavisen Budstikken Vejle.

Administrerende direktør for Budstikken, Jan Halling glæder sig over, at Budstikken i Vejle får en chef med en stærk lokal forankring og stor erfaring på ugeavismarkedet.

”Jørgen Christiansen har gennem mange år i branchen vist stor dygtighed. Han brænder for lokale ugeaviser og ikke mindst Vejle, der er en væsentlig del af vores fremtidige jyske dækningsområde,” siger Jan Halling.

Jørgen Christiansen afløser salgsdirektør Per Nyborg, Budstikken, der har været konstitueret chef for Budstikken Vejle.

Lokalavisen Budstikken blev købt af JP/ Politikens Hus 1. juli i år gennem datterselskabet Politikens Lokalaviser. Med overtagelsen af Lokalvisen Vejle Vest omfatter Budstikken nu 15 titler inklusive lokaludgaver og et ugentligt oplag på 376.000 eksemplarer. Derudover udgiver JP/ Politikens Hus 12 titler i det østlige Jylland dækkende fra Skanderborg over Århus til Djursland. Det samlede jyske oplag når efter overtagelsen af Lokalavisen Vejle Vest op på 673.000 eksemplarer.