Ledelsesændringer i JP/Politikens Hus A/S

Lars Munch stopper som administrerende direktør for JP/Politikens Hus A/S med udgangen af februar 2014 for at indtræde som formand i selskabets bestyrelse i forlængelse af selskabets generalforsamling 3. marts 2014. Jørgen Ejbøl bliver fra samme dato næstformand for A/S-bestyrelsen frem til selskabets generalforsamling i 2015, hvor Jørgen Ejbøl træder ud af bestyrelsen for at indtræde som formand for Jyllands-Postens Fond.

Koncerndirektør Stig Kirk Ørskov afløser Lars Munch som administrerende direktør for JP/Politikens Hus A/S med virkning fra 1. marts 2014.

Lars Munch udtaler:

”Med 15 år i Bonnier og 15 år i JP/Politikens Hus er tiden kommet til at tage fat på nye 15 år af mit arbejdsliv. Jeg er glad for, at Stig Kirk Ørskov vil overtage posten som administrerende direktør og ser frem til nu som bestyrelsesformand at fortsætte samarbejdet med ham. Stig Kirk Ørskov kender virksomheden bedre end nogen anden og mestrer både den redaktionelle og kommercielle del af forretningen. Det er en sjælden kombination, som JP/Politikens Hus vil nyde godt af. Vi kunne ikke få nogen bedre som øverste ansvarlig til at sikre udviklingen de kommende år”.

Stig Kirk Ørskov udtaler:

”At få ansvaret for at føre JP/Politikens Hus videre er en ære. Strategien er klar. Vi skal styrke vores markedspositioner gennem vedvarende indholdsudvikling og evne at udnytte de muligheder, som byder sig til i takt med de digitale strukturforandringer. Og også fremover vil grundpræmissen være, at en sund økonomi er vores publicistiske frihedsbrev”.

Jørgen Ejbøl udtaler:

”Det er en stor ledelsesrokade, vi nu gennemfører. Vi lægger vægt på at planlægge større ændringer i god tid. Det har vi også gjort i dette tilfælde. Jeg finder det meget glædeligt, at alt er faldet på plads, som det er, og jeg har stor tillid til, at den nye ledelse er garant for at fortsætte virksomhedens udvikling”.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kontakt administrerende direktør
Lars Munch, telefon 33 47 27 01.
CV’er vedlagt.
Fotos kan downloades på http://jppol.dk/da/specialsider/presse-/seneste-nyt.aspx