Ledelse bliver medejer af Økonomisk Ugebrev

Den daglige ledelse for Økonomisk Ugebrev og Nyhedsbrev for Bestyrelser køber sig nu ind i Økonomisk Ugebrev A/S ved at overtage Jyllands-Postens ejerandel.

For godt et år siden overtog AktieUgebrevet aps og Jyllands-Posten A/S i fællesskab Økonomisk Ugebrev fra de tidligere ejere. Siden har Økonomisk Ugebrev gennemgået en redaktionel og grafisk relanceringsproces, og nu er selskabet parat til at tage næste skridt í videreudvikling af selskabet og nyhedsbrevene.

Fra 1. januar 2010 har selskabet etableret egen salgsorganisation, og der arbejdes videre med at fokusere og målrette det redaktionelle indhold mod en række specifikke målgrupper i erhvervslivet og den finansielle sektor. Den redaktionelle ledelse vil blive tilpasset den nye linje, og ved samme lejlighed skabes der mulighed for at nye ledende medarbejdere kan blive medejere af selskabet.

- Økonomisk Ugebrev og Nyhedsbrev for Bestyrelser har nu nået et stadie, hvor vi har brug for at videreudvikle og forankre den fremtidige organisation. Derfor sætter vi meget pris på, at Jyllands-Posten har skabt mulighed for at de ledende medarbejdere får mulighed for at købe sig ind i virksomheden. Vi har være glade for samarbejdet med Jyllands-Posten, som har givet nyhedsbrevene massiv eksponering på mediekoncernens stærke internetplatforme, siger direktør Morten W. Langer fra Økonomisk Ugebrev.

- Vi ser fortsat et stort potentiale i både Økonomisk Ugebrev og Nyhedsbrev for Bestyrelser. Men vi må også erkende, at med den specialisering af nyhedsbrevene, der nu er lagt op til, så er Jyllands-Posten ikke den mest oplagte medejer, siger direktør Klaus Høeg-Hagensen fra Jyllands-Posten.