Kommerciel direktør forlader Jyllands-Posten

Oprindeligt publiceret 27. september

Jyllands-Postens kommercielle direktør Thomas Asmund-Hjorth, forlader sin rolle i mediehuset med udgangen af oktober men vil fortsat varetage enkelte projekter frem til årets udgang.

”Thomas har leveret en bundsolid og engageret indsats for Jyllands-Posten i sine tre år som kommerciel direktør. Efter at have styret igennem corona-perioden, accelereret den digitale omstilling og etableret nye forretningsområder sammen med organisationen, efterlader han et JP i god og modstandsdygtig forfatning. Vi har lært ham at kende som et kompetent og hæderligt menneske, der tilmed er ualmindelig godt selskab”, siger Jyllands-Postens ansvarshavende chefredaktør, Jacob Nybroe.

Thomas Asmund-Hjorth har været kommerciel direktør for Jyllands-Postens samlede medieportefølje siden 1. november 2019, ligesom han har beklædt posterne som bestyrelsesformand i datterselskaberne Jyllands-Postens Lokalaviser A/S og Din Avis Randers A/S.

”Efter tre gode år i stillingen som kommerciel direktør for Jyllands-Posten og FINANS, skal jeg videre til næste kapitel i min karriere. Virksomheden står i dag på et forstærket digitalt fundament med gode fremtidsperspektiver. Jeg er glad for at have bidraget til den udvikling”, siger Thomas Asmund-Hjorth, der samtidig ser frem til at udnytte sine stærke ledelsesmæssige kompetencer indenfor særligt digital transformation i en ny virksomhed, ligesom han ønsker at forfølge sin ambition om bestyrelsesarbejde, som han sideløbende har kvalificeret sig til.

Også koncerndirektør i JP/Politikens Hus, Dorthe Bjerregaard-Knudsen, takker Thomas Asmund-Hjorth: ”Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Thomas de sidste tre år og at have været vidne til Jyllands-Postens forretningsmæssige fremgang og digitale acceleration i samme periode.”

Jyllands-Posten forventer at kunne præsentere en afløser i stillingen inden længe.

”Thomas har tidligt orienteret mig om sine overvejelser. Derfor er vi ganske langt i udpegningen af hans afløser”, siger Jacob Nybroe, ansvarshavende chefredaktør på Jyllands-Posten.