KMD og Bladkompagniet indgår distributionsaftale

KMD og Bladkompagniets har netop indgået en distributionsaftale, der giver kunderne mulighed for en alternativ distribution af forretningsbreve. Aftalen indebærer flere fordele - blandt andet, at kunderne fremover kan få omdelt deres leverancer alle ugens dage hele året rundt.

Hos både KMD og Bladkompagniet er der stor tilfredshed med den nye aftale.

- Vi ser et godt strategisk match i samarbejdet. Vi ønsker konstant at udvikle vores servicepalette til kunderne, og vi ser frem til at tilbyde kunderne de nye muligheder, siger chef for KMD’s printcenter Lars Peter Sørensen, der er vicedirektør i KMD.

- Vi er naturligvis glade for at have indgået en distributionsaftale med KMD, som er et af landets førende printcentre. Vi kan med vores data- og distributionskompetencer understøtte KMD’s forretning, og vi glæder os til at samarbejde til gavn for KMD’s kunder, fortæller Christian Lanng Nielsen, adm. direktør i Bladkompagniet.

KMD har gennem flere år været en af landets førende leverandører af printservices og arbejder løbende på at udvide servicepaletten inden for output management - herunder print og kuvertering samt tilknyttede digitale løsninger som KMD’s fjernprint-løsning Doc2Mail. Senest har KMD med stor succes lanceret en særdeles konkurrencedygtig digital farveprint løsning og ultimo 2012 lanceres en ny e-mail faktura løsning.

Om KMD
KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, og hovedparten af KMD’s forretning udspringer af egen softwareudvikling. I knap 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største kommunale it-systemer. KMD udvikler og leverer i dag software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervsmarkedet i Danmark. KMD koncernen har en årlig omsætning på omkring fire milliarder danske kroner og har omkring 3.400 ansatte. KMD er ejet af EQT og ATP.

Om Bladkompagniet
Bladkompagniet er i dag Danmarks største privatejede postselskab, der dækker mere end 85 % af husstande og virksomheder i Danmark – hver eneste nat året rundt. Den årlige omsætning udgør knap DKK 700m, hvilket stammer fra distribution af aviser, fagblade, magasiner, direct mails og andre breve. Bladkompagniet beskæftiger ca. 3.500 bude, og selskabets ejerkreds består af Berlingske Media og JP/Politikens Hus.