Foto: Brian Karmark

Jyllands-Postens Lokalaviser overtager Din Avis i Randers

Med overtagelsen af Din Avis i Randers cementerer Jyllands-Postens Lokalaviser sin position i det østjyske, hvor selskabet i forvejen udgiver 11 lokalaviser og hver dag er med til at understøtte de lokale samfund med relevante nyheder, nærværende historier, inspiration og debat.

Din Avis passer perfekt ind i Jyllands-Postens Lokalaviser. Med dyb respekt for den position, som Din Avis har opnået i Randers, glæder vi os til, at den nu bliver en del af Østjyllands førende udgiver af lokalaviser,” siger Rasmus Blegvad, adm. direktør for Jyllands-Postens Lokalaviser.

Din Avis har hidtil været ejet i fællesskab af Radio ABC og Avis-Tryk i Hornslet, som er ejet af JP/Politikens Hus.

Adm. direktør for Radio ABC, Ole Søndergaard, ser en række fordele i et fuldt ejerskab i regi af Jyllands-Postens Lokalaviser, herunder, at der er gode synergieffekter i at udgive flere ugeaviser i samme selskab.

Efter 20 års fælles ejerskab med Avis-Tryk er det tid til at give faklen videre til Jyllands-Postens Lokalaviser, mens vi på Radio ABC fortsat udvider på audio og radio,” siger Ole Søndergaard.

Jyllands-Postens Lokalaviser overtager alle medarbejdere hos Din Avis, hvis redaktion forbliver på den nuværende placering på Brotoften i Randers. Det øvrige samarbejde mellem Radio ABC og Jyllands-Postens Lokalaviser fortsætter som hidtil.

Yderligere information
Ole Søndergaard, adm. direktør, Radio ABC: 40 15 45 67.
Rasmus Blegvad, adm. direktør, Jyllands-Postens Lokalaviser: 20 19 40 69.