Jyllands-Posten fokuserer netaktiviteterne i Århus

TV 2 | ØSTJYLLAND sælger sin aktiepost i selskabet Portal Danmark A/S til Jyllands-Posten. Jyllands-Posten ejer herefter 100 % af driftsselskabet bag AarhusPortalen.

Jyllands-Posten har i den anledning meddelt Århus Kommune, at Jyllands-Posten vil øge satsningen i Århus og derfor ønsker at blive løst fra aftalen med Århus Kommune vedrørende driften af aarhus.dk.

- For Jyllands-Posten er Århus vigtig. Derfor ønsker vi at fokusere vores indsats på nettet. Vi har været meget glade for samarbejdet med TV 2 | ØSTJYLLAND og Århus Kommune, men vi ønsker i fremtiden, at kombinere Jyllands-Postens journalistiske ressourcer med ÅrhusPortalens unikke præsentation af viden om Århus på nettet, udtaler direktør Klaus Høeg-Hagensen, Jyllands-Posten.

- Jyllands-Posten og TV 2 | ØSTJYLLAND har haft et fantastisk godt samarbejde om driften af Århus’ byportal. Det er oplagt, at de to nyhedsførende medier i regionen også i fremtiden vil arbejde tæt sammen, når mulighederne byder sig, udtaler direktør Peter Kramer, TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Portal Danmark A/S vil drive domænet aarhus.dk året ud. Samtidig udvikler vi Århus’ nye website, der bliver lanceret ved årsskiftet. Uden at løfte sløret for meget, så vil den nye Aarhusportal bygge på fremtidens teknologier og ikke være begrænset til én platform, som aarhus.dk er det i dag. Århusianerne har noget at glæde sig til, udtaler direktør Steffen Damborg, Portal Danmark A/S.