JP/Politikens Hus køber sjællandsk ugeavis

__
Politikens Lokalaviser, som er en del af JP/Politikens Hus A/S, overtager fra årsskiftet Lokalavisen Hornsherred. Avisen udkommer i 14.600 eksemplarer på halvøen Hornsherred, som indgår i kommunerne Frederikssund og Lejre. Sælger er Medieselskabet Nordvestsjælland i Holbæk, der har drevet avisen i en årrække.

”Baggrunden for handlen er, at vi har vurderet, at Lokalavisen Hornsherred i dag ligger udenfor det primære interesseområde, hvor vi gerne vil samle kræfterne,” siger adm. direktør Mogens Flyvholm fra Medieselskabet Nordvestsjælland.

Politikens Lokalaviser udgiver i forvejen en række aviser i området via Frederikssund og Egedal Mediecenter.

”Og Lokalavisen Hornsherred udgør et godt match til de eksisterende udgivelser,” siger adm. direktør Jan Halling fra Politikens Lokalaviser.

”Med overtagelsen af Lokalavisen Hornsherred opnår vi mulighed for i endnu højere grad at kunne servicere vores læsere og annoncører i Hornsherred – ikke mindst omkring Skibby og Jægerspris, hvor vores ny avis står stærkt,” siger Jan Halling.

Efter overtagelsen af Lokalavisen Hornsherred udgiver Politikens Lokalaviser 53 ugeavistitler i Danmark og 42 titler i Sverige. Med et samlet oplag på 2,2 mio. eksemplarer er Politikens Lokalaviser den største udgiver af lokale ugeaviser i Norden.
__