JP klar med nyt Watch-medie

Den 49-årige Henrik Tüchsen får som redaktør det daglige ansvar for MedWatch. Han har mere end 20 års erfaring fra Børsen og Berlingske. I begge bladhuse har han i perioder dækket medicinal- og biotekbranchen. På billedet ses i øvrigt journalist Leonora Beck, MedWatch.
__
MediaWatch for mediebranchen, FinansWatch for den finansielle sektor og nu også MedWatch. JP/Politikens Hus lancerer i dag www.medwatch.dk med nyheder om medicinalsektoren, biotek, medico og rehab samt de stærkeste aktører inden for naturlægemidler og kosttilskud.

Dermed fortsætter mediekoncernen oprustningen på niche-erhvervsområdet med det tredje abonnementsbaserede netmedie. Ligesom de eksisterende medier vil MedWatch blive drevet i regi af Jyllands-Posten.

”Ligesom MediaWatch og FinansWatch skriver MedWatch om branchen og til branchen. Medicinal- og medicoindustrien er et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv, og vi tror på, at der er behov for et uafhængigt, kritisk og fair medie med fokus på forretningen,” siger Anders Heering, der er chefredaktør for både de eksisterende sites og MedWatch.

Redaktør Henrik Tüchsen er ansvarlig for den daglige redaktionelle ledelse af MedWatch:

”Vi vil dække de store selskaber i brancherne, men vi vil også følge den store underskov af små, spændende virksomheder tættere end noget andet medie. Her er der masser af potentiale for vækst,” siger han.

Henrik Tüchsen, 49 år, har mere end 20 års erfaring fra Børsen og Berlingske, hvor han var redaktør og redaktionel ansvarlig for lanceringen af business.dk. I begge bladhuse har han dækket medicinal- og biotekbranchen. Med på holdet har han to journalister, ligesom eksterne leverandører og partnere som Jyllands-Posten og Ritzau Finans vil bidrage til den daglige nyhedsstrøm.

Samtidig med lanceringen af MedWatch udgiver Jyllands-Posten et 54 siders glittet magasin, hvor artiklerne fra den første uge af mediets levetid præsenteres.

Ligesom MediaWatch og FinansWatch skal MedWatch være med til at styrke Jyllands-Postens i forvejen stærke position på erhvervsområdet.

Alle medlemmer af Watch-familien har adresse på St. Regnegade i København og er redaktionelt uafhængige af de øvrige medier i koncernen.

Mens MediaWatch ejes i fællesskab med A-Pressen (40 pct.), har MedWatch ligesom FinansWatch JP/Politikens Hus som eneste ejer.