Jørn Mikkelsen stopper som chefredaktør på Jyllands-Posten

 

Jørn Mikkelsen har besluttet at stoppe som chefredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten. Det sker efter otte år på posten og 14 år i Jyllands-Postens chefredaktion.

”Efter nu flere år med et stærkt fokus på økonomi, organisation og strategi føler jeg et behov for at vende tilbage til de journalistiske rødder og hellige mig det rene, redaktionelle indhold igen” siger Jørn Mikkelsen.

Administrerende direktør i JP/Politikens Hus, Stig Kirk Ørskov, takker Jørn Mikkelsen for en helt enestående indsats som ansvarshavende chefredaktør.

”Siden Jørn begyndte på Jyllands-Posten i 1994, har han sat sit umiskendelige præg på avisen. Som chefredaktør har Jørn på imponerende vis båret Jyllands-Posten igennem en af de mest udfordrende perioder i avisens historie. Med et redaktionelt jugement i særklasse og en journalistisk tæft som få, har Jørn været en solid og sikker chefredaktør, der samtidig har udmærket sig ved igangsættelsen af en række succesfulde digitale erhvervssatsninger. Vi skylder Jørn den største tak”, siger Stig Kirk Ørskov.

Jørn Mikkelsen har nu orlov i en periode, hvorefter det vil blive besluttet, hvordan hans fortsatte tilknytning til Jyllands-Posten skal være. Afløseren for Jørn Mikkelsen er fundet og vil blive annonceret senere i denne uge.

 

Kontakt:

Stig Kirk Ørskov, telefon 33 47 27 01