Finans er Danmarks største erhvervssite

Den seneste måling fra Danske Medier Research viser, at Finans nu, blot otte måneder efter lanceringen, er Danmarks største digitale erhvervsmedie målt på det daglige antal brugere.

I oktober 2014 lancerede JP/Politikens Hus det nye digitale erhvervsmedie, Finans. Og for første gang siden lanceringen indgår Finans nu i Danske Medier Researchs digitale målinger, hvor mediet indtager førstepladsen blandt de digitale erhvervsmedier med over 100.000 brugere på tværs af platformene på daglig basis.

Positionen er etableret blot otte måneder efter lanceringen og bliver mødt med tilfredshed af chefredaktør Steen Rosenbak:

“Tallene dokumenterer, at læserne har taget godt imod vore ambitioner om med Finans at skabe et nyt og anderledes digitalt erhvervsmedie, der insisterer på at udfordre den traditionelle danske erhvervsjournalistik. Det er spændende at være med til at udvikle nyt indhold og nye journalistiske formater, og det er særdeles tilfredsstillende for hele staben, at vi hurtigere, end vi havde forventet, er blevet det erhvervssite herhjemme med flest brugere. Vi har dog uforandret meget stor respekt for den opgave, det er at skulle berige erhvervslæsernes hverdag professionelt som privat, og vi er slet ikke færdige med at videreudvikle vores journalistik og vores medie.”

Finans er et rent digitalt erhvervsmedie, hvorfor brugertallene er en vigtig indikator for brugernes interesse og engagement. Og mens Finans lægger sig helt i front blandt de digitale erhvervsmedier med et dagligt brugertal på 116.419 i maj, havde borsen.dk til sammenligning 88.321 daglige brugere og business.dk 71.906.

Finans er i høj grad et abonnementsbåret medie, og erhvervssitet mærker netop stor interesse blandt virksomheder og andre erhvervsinteresserede for abonnementsdelen.

”Vi har lagt en plan for udbredelsen af vores journalistik, som vi holder, og tallene bekræfter, at vi er på rette vej. Vi ser således meget optimistisk på fremtiden og glæder os til at fortsætte udrulningen,” siger Steen Rosenbak.

Om Finans
Finans blev lanceret i oktober 2014 af JP/Politikens Hus og drives i regi af JyllandsPosten. Formålet er at levere kontante nyheder om erhverv, økonomi og politik. Finans udgives på smartphone, tablet og desktop.