Avis-Tryk, Hornslet Svingbladet

Erritsø Tryk overtager driften af landets største avistrykkeri

Erritsø Tryk, som er et helejet selskab under JP/Politikens Hus, overtager fra 1. marts 2022 driften af landets største avistrykkeri, Dansk AvisTryk i Glostrup. Erritsø Tryk driver i forvejen trykkerier i Erritsø, Hornslet og Aalborg. Med overtagelsen af driften af Dansk AvisTryk vil Erritsø Tryk råde over landets største sammenhængende avistrykkapacitet.

”Den fornemmeste opgave for Erritsø Tryk er at sikre høj kvalitet og stor leveringssikkerhed for de dagblade, som er kunder hos os. Vi ønsker at yde vores bidrag til at fremtidssikre danske dagblade, og det gør vi allerbedst ved at sikre høj fleksibilitet og en god geografisk dækning,” siger administrerende direktør i Erritsø Tryk, Gert Nielsen.

Med aftalen overtages samtlige medarbejdere og alle nuværende kundeaftaler, hvorved den samlede aktuelle trykkeridrift i Dansk AvisTryk fastholdes. Trykkeriet vil blive drevet under navnet Erritsø Tryk Sjælland i samdrift med Erritsø Tryks øvrige trykkerier. Dansk AvisTryks direktør Flemming Pedersen vil fremover indgå i Erritsø Tryks ledergruppe, som på tværs af geografi vil få gavn af hans betydelige kompetencer og erfaring.

Ejeren af Dansk AvisTryk, Mads Crone Togsverd, som arvede trykkeriet fra sin far, stifteren, Sven Togsverd i begyndelsen af 2021 er begejstret for, at der er fundet en løsning, som sikrer fremtiden for landets største trykkeri.

”Min far og jeg har igennem en årrække forsøgt at indgå et strategisk samarbejde med en aktør med en betydelig produktportefølje. Det ville have glædet min far meget at vide, at det nu er lykkedes os at lave en aftale med den helt rigtige samarbejdspartner, der både sikrer vores ansatte og at der i mange år endnu vil blive produceret aviser på Danmarks mest avancerede trykkeri,” siger Mads Crone Togsverd.

 

Yderligere oplysninger:

Administrerende direktør, Gert Nielsen, telefon 20 19 44 40
Mads Crone Togsverd, telefon 31 55 56 65.

Fakta:

  • Erritsø Tryk driver og ejer i forvejen trykkerier i Erritsø ved Fredericia og Hornslet ved Aarhus
  • Erritsø Tryk driver desuden Det Nordjyske Mediehus’ trykkeri i Aalborg
  • Erritsø Tryk ejes af JP/Politikens Hus
  • Dansk AvisTryk ejes af Mads Togsverd