Ekstra Bladet og HBO Nordic indgår samarbejde

_____
Nu får brugerne på ekstrabladet.dk adgang til de prisvindende tv-serier fra HBO

Ekstra Bladet og HBO Nordic har nemlig indgået et samarbejde om at præsentere tv-serier som ’The Newsroom’, ’Game of Thrones’ og ’True Blood’.

”Vi har 1,5 millioner visninger af vores korte web-tv-klip hver uge, og med aftalen med HBO Nordic kan vi nu også præsentere vores brugere for længere serieformater og film af meget høj kvalitet. Samtidig får vi erfaringer med betalt indhold,” siger redaktionschef på Ekstra Bladet TV, Anders Refnov.

Brugerne kan købe adgang til serier og film i en pakke, der vil koste 79 kroner pr. måned. Her får man adgang til de store serier ’on demand’ – altså til at se de forskellige serier, når man har lyst. Og allerede 24 timer efter et givent afsnit af en serie har haft premiere i USA, vil brugerne på eb.dk kunne se dem med danske undertekster.

”Vi får også adgang til at komme ’behind the scenes’ og til eksklusive interviews, så fra redaktionel side vil vi skrue op for vores fokus på HBO’s serier,” siger Anders Refnov.

HBO Nordic og Ekstra Bladet lancerer det nye tilbud til brugerne i oktober. Når man har købt adgang til HBO Nordic på eb.dk, kan man også se indholdet på tablets, smartphones, spillekonsoler og Smart-TV.

”Jeg er glad for samarbejdet med en af Danmarks stærkeste mediepartnere og ledende online platforme,” siger Christina Sulebakk, EVP Chief Marketing Officer på HBO Nordic.