Ekstra Bladet får ny chefredaktør

__
JP/Politikens Hus har i dag udnævnt Karen Bro til nyt medlem af chefredaktionen for Ekstra Bladet. Hun får ansvar for den daglige journalistiske styring af Ekstra Bladet på print.

Karen Bro, 47, kommer fra en stilling som indlandsredaktør i DR Nyheder og har blandt andet tidligere været nyhedschef på 24timer og Ekstra Bladet.

Administrerende direktør i JP/Politikens Hus, Lars Munch kalder udnævnelsen af Karen Bro en understregning af Ekstra Bladets ambitiøse journalistiske projekt:

”Ekstra Bladet står over for meget store opgaver men har stadigvæk en kernesund økonomi. Med Karen Bro får avisen tilført en sikker journalistisk hånd, der samtidig forstår den digitale verden, hvor Ekstra Bladet allerede nu er Danmarks mest succesrige udgiver. Det
giver Ekstra Bladet et stærkt udgangspunkt i et mediemarked under massiv forandring.”

Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Poul Madsen glæder sig til at byde den nye chefredaktør velkommen:

”Karen Bro har den erfaring og kvalitetssans, der er brug for på Ekstra Bladet, så avisen hver dag står knivskarpt i rollen som alle danskeres vagthund.”

Ekstra Bladets chefredaktion består herefter af Poul Madsen (ansvarshavende), Karen Bro (print) og Geir Terje Ruud (digitalt).