Ekstra Bladet får ny chefredaktør

__

JP/Politikens Hus A/S har i dag udnævnt Geir Terje Ruud til nyt medlem af chefredaktionen for Ekstra Bladet.

Geir Terje Ruud, 47, har hidtil været ledende redaktør for ekstrabladet.dk. Han vil fortsat have ansvaret for ekstrabladet.dk og Ekstra Bladets øvrige digitale udgivelser, og vil fremover også indgå i den forretningsmæssige udvikling af hele Ekstra Bladet.

Administrerende direktør Lars Munch glæder sig over, at den nye chefredaktør med sin store digitale erfaring vil kunne styrke Ekstra Bladets førerposition på dette område:

”Ekstra Bladet er en kernesund forretning, og med den unikke digitale position står Ekstra Bladet meget stærkt i et fremtidigt mediemarked i hastig forandring.”

Ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen glæder sig også over udnævnelsen:

”Vi skulle altså til Norge for at finde Danmarks første digitale chefredaktør. Men det var nødvendigt for at få den bedste. Og i et stærkt konkurrencepræget marked, der forandrer sig fra dag til dag, er kun det bedste godt nok til os.”

Ekstra Bladets chefredaktion består herefter af Poul Madsen (ansvarshavende), Jan Jensen (med særligt ansvar for papiravisen) og Geir Terje Ruud (med særligt ansvar for de digitale medier).

Den nye chefredaktør tiltræder med det samme.
__