Danmarks digitale erhvervsmedie, Finans, er i luften

JP/Politikens Hus lancerer i dag Finans, Danmarks digitale erhvervsmedie. To måneder efter at have varslet den største investering i dansk erhvervsjournalistik i mere end 25 år, præsenterer holdet bag Finans det nye medie, der vil møde erhvervslæsernes behov for indsigt og opdatering hele døgnet på alle mobile platforme.

”Vi er stolte over i dag at kunne præsentere det første fuldt dækkende danske erhvervsmedie, der er skabt til at udnytte de digitale muligheder og behov. Finans sætter journalistikken i højsædet og vægter de klassiske dyder. Grundighed og pålidelighed kendetegner Finans, uanset om emnet er små og mellemstore virksomheder eller Silicon Valleys mastodonter”, siger administrerende direktør i JP/Politikens Hus, Stig Kirk Ørskov.

"Det er indpodet i Finans, at vi aldrig står stille, og aldrig stiller os tilfreds. Vi vil være i konstant udvikling. Vores succeskriterium er at levere erhvervsjournalistik, som sætter nye standarder herhjemme og skiller sig ud med fokus på at grave dybere, undersøge nye fænomener og etablerede myter til bunds og skabe uomgængelig relevans for vore brugere," siger chefredaktør for Finans, Steen Rosenbak.

Finans er et dansk erhvervsmedie med et stærkt globalt perspektiv. Redaktionens kontorer i København og Los Angeles suppleres af et korps af faste skribenter i Beijing, Tokyo, New York, Singapore, Moskva, Sydney, London, Berlin, Bruxelles, Paris, Washington og Wien. Hertil kommer internationale samarbejdsaftaler, der sikrer Finans' kunder adgang til journalistik i verdensklasse fra medier som Financial Times, Washington Post, Bloomberg News, Foreign Policy og Harvard Business Review.

”Erhvervslivet er globalt. For til fulde at forstå og formidle en ny tids erhvervsjournalistik, må et medie være til stede i den verden, det beskriver. Det er baggrunden for, at Finans fødes med den måske største internationale tilstedeværelse af noget dansk medie. Samtidig vil et halvt hundrede erhvervsjournalister arbejde med at afdække og analysere begivenheder i dansk erhvervsliv og økonomi,” siger Steen Rosenbak.

Finans er et abonnementsbåret medie, suppleret af et skarpt gratis nyhedssite, Finans Live. Fællesnyhederne er gratis, mens den unikke service til mediets betalende kunder består af dybdegående temaer, undersøgende journalistik, analyser, store artikelserier og fortællinger om nye megatrends og tendenser i erhvervslivet og økonomien. Alle brugere får fra i dag gratis adgang til hele Finans’ univers i 40 dage ved tilmelding på finans.dk. Prisen for et årsabonnement på Finans er 3.448 kr.

Finans udgives på smartphone, tablet og desktop af JP/Politikens Hus og drives i regi af Jyllands-Posten.