Bladdirektør Roy Bruhn-Petersen fratræder

Roy Bruhn-Petersen fratræder som bladdirektør på Politiken

Efter 14 år på Politiken har Roy Bruhn-Petersen valgt at opsige stillingen som bladdirektør. Politiken står foran en ny strategiperiode, og i den forbindelse har Roy fundet, at tidspunktet var rigtigt.

”Efter 30 år i mediebranchen, de seneste knap 15 år på Politiken, og stående overfor den femte strategiperiode på Politiken er det et optimalt tidspunkt at give stafetten videre. Både for Politiken og for mig. Politiken er udviklingsmæssigt og økonomisk i god gænge, og jeg har uforløste kræfter, som jeg godt vil prøve af udenfor Rådhuspladsen. Jeg kun har ros til overs for Politiken nye ledelse og de mange igangværende udviklingstiltag,” siger Roy Bruhn-Petersen.

Om Roy Bruhn-Petersens beslutning udtaler ansvarshavende chefredaktør Christian Jensen:

”Jeg har den største respekt for Roy både på det personlige og professionelle plan. Politiken skylder ham en stor tak for igennem alle årene at have leveret en enestående indsats, så Politiken i dag står med en førende markedsposition og en sund økonomi.”

Roy Bruhn-Petersen fratræder sin stilling den 15. marts. Politiken går nu i gang med at rekruttere en ny bladdirektør med de kommercielle og digitale kompetencer, som kan være med til at sikre Politikens fremtidige forretning.