BBC og AP filmklip hos POLFOTO

__
POLFOTO bliver landets største distributør af film og videoklip med de nye samarbejdspartnere BBC Motion Gallery og AP-Archive

POLFOTO sætter sig nu tungt på de førende leverandører af motionklip i Danmark.

I et samarbejde med BBC Motion Gallery kan POLFOTO tilbyde adgang til flere hundredtusinder onlineklip og 16 millioner offlineklip fra BBC, CBS og en lange række andre filmarkiver.

Samtidig er POLFOTO blevet eksklusiv agent for AP-Archive, der kan tilbyde adgang til tusindvis af film og videoklip fra Associated Press’ mange arkiver. Klippene dækker perioden 1900 til i dag inden for nyheder, livsstil, mode, underholdning, naturoptagelser o.l.

Allerede fra 2009 har POLFOTO været leveringsdygtig i film og videoklip fra Corbis Motion med over 600.000 filmklip fra leverandører som MGM, Paramount, HBO og National Geographic.

De tre store baser præsenteres på en ny film- og videosektion på polfoto.dk, hvor man kan finde information og link til de forskellige basers hjemmeside.

Salgs- og marketingchef Kasper Bentsen udtaler om den nye satsning:

”Det er vigtigt for os som billedbureau at flytte os derhen, hvor markedet er. Med både Corbis Motion, BBC og AP-Archive kan vi tilbyde alle typer af indhold inden for dette nye område.”

POLFOTO har ansat Jesper With, der har en filmbaggrund, til at tage sig af det nye indsatsområde.
__