BANEBRYDENDE SAMARBEJDE MELLEM EKSTRA BLADET OG MTG TV

Danmarks største digitale nyhedsmedie og Danmarks største sports- og underholdningskanal samler kræfterne og bliver den suverænt største aktør på det danske web-tv marked.

MTG TV og Ekstra Bladet har dags dato indgået en banebrydende aftale, som udvider et allerede tæt samarbejde mellem de to mediehuse.

Aftalen indebærer deling af parternes gratis tv-indhold gensidigt på de digitale platforme hos MTG TV og Ekstra Bladet. Samtidig er det aftalt, at MTG TV vil varetage salg af web-tv annoncering for de to mediehuse.

”Vi er begejstrede for denne aftale, som er en virkelig gamechanger på det danske marked. Vi er meget optaget af at forbedre vores tilbud til annoncørerne, og med denne aftale får vi muligheder, som ingen andre herhjemme kan tilbyde. Web-tv er et fantastisk supplement til en tv-kampagne, og vi har i flere perioder oplevet markant større efterspørgsel efter vores produkt, end vi har kunnet imødekomme. Med Ekstra Bladet som partner får vi ikke alene sammen en langt større styrke i markedet, vi får også samlet adgang til langt mere af det kvalitetsindhold, som annoncørerne efterspørger,” siger MTG TV´s adm. direktør Kim Poder.

”Aftalen er et kæmpe skridt videre i et allerede fremragende samarbejde mellem os og MTG TV. Det understøtter vores ambition om at være danskernes foretrukne nyhedsplatform for sport, nyheder og underholdning. Vi skal oplyse og underholde danskerne med unikt indhold, og med denne aftale styrker vi vores redaktionelle produkt og sætter yderligere fart på udviklingen af vores digitale tilbud til danskerne. Jeg er sikker på, at det her kun er begyndelsen på et hurtigt voksende samarbejde til gavn for både MTG TV og Ekstra Bladet,” siger Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen.