Anne Mette Svane / Politiken

Anne Mette Svane stopper som chefredaktør på Politiken – bliver chefredaktør på TV2 News

Efter 12 år på Politiken, heraf mere end 11 år som chefredaktør, har Anne Mette Svane valgt at opsige sin stilling og takke ja til at blive chefredaktør på TV2 News.

”Jeg er utrolig stolt af de resultater, jeg har leveret på Politiken. Det har været de bedste og sjoveste arbejdsår på en helt særlig avis med et unikt fællesskab, der har et stort bankende hjerte for kritisk og oplysende kvalitetsjournalistik. Med over 100.000 betalende abonnenter efter en succesfuld digital omstilling står Politiken stærkere end nogensinde. Det er nu rigtigt for mig at få nye og spændende udfordringer på TV 2 News”, siger Anne Mette Svane.

Ansvarshavende chefredaktør på Politiken, Christian Jensen takker Anne Mette Svane for hendes store indsats.

Anne Mette er en fremragende journalistisk leder, som igennem 12 år har sat et markant aftryk på Politiken. De seneste år har Anne Mette været en afgørende drivkraft i udviklingen og implementeringen af avisens digitale indholdsstrategi, som er stærkt medvirkende til, at Politiken i dag står i en enestående stærk position – økonomisk såvel som journalistisk. Vi skylder Anne Mette stor tak og ønsker hende held og lykke hos TV2”, siger Christian Jensen.

Anne Mette Svane begynder hos TV2 News 1. maj.