Til venstre: Raoul Grünthal. Til højre: Michael Løve.

Ændringer i bestyrelsen for JP/Politikens Hus

Der er i dag, fredag afholdt generalforsamling i JP/Politikens Hus. I forlængelse af generalforsamlingen indtræder Peter Bartram som formand for selskabet. Han afløser Lars Munch, som har været formand for JP/Politikens Hus de seneste otte år. Lars Munch tiltræder i marts som formand for Politiken Fonden.

Posten som næstformand vil blive besat af Raoul Grünthal, som afløser Lars Munch i bestyrelsen. Raoul Grünthal, der indtræder i bestyrelsen 1. april, forlod sidste år posten som koncerndirektør i Skandinaviens største medieselskab, Schibsted efter 15 år i jobbet. I sin tid i Schibsted havde Raoul Grünthal blandt andet ansvar for den svenske del af virksomheden, heriblandt to af Sveriges største aviser, Aftonbladet og Svenska Dagbladet samt en række digitale vækstselskaber. Han har derudover i en periode været ansvarlig for Schibsteds mediedivision samt Schibsteds vækstselskaber i og uden for Sverige.

I forbindelse med generalforsamlingen indtræder direktør for Netto Danmark, Michael Løve ligeledes i bestyrelsen, mens Susanne Juhl, som også er medlem af Politiken Fonden, udtræder af bestyrelsen for JP/Politikens Hus. Hendes efterfølger udpeges senere i år.

For yderligere oplysninger kontakt administrerende direktør, Stig Kirk Ørskov, telefon 33 47 27 01

__